Dit moet u weten

  • Vanaf 3 juni moet u specificaties opgeven voor bepaalde subrubrieken in Kleding & accessoires.
  • Vanaf juni raden we u aan specificaties opgeven voor bepaalde rubrieken in Huis en tuin.


Lees zorgvuldig onze rubrieks- en classificatiewijzigingen om te zien welke gevolgen deze vereisten voor u kunnen hebben.
Zoals we in februari aankondigden, vragen we dat u Specificaties opgeeft die overeenkomen met de filters die uw kopers het meest gebruiken en die ons helpen om uw objecten te identificeren zodat we ze goed kunnen weergeven op eBay. In sommige gevallen zullen de aanbiedingen niet in werking treden zonder de specificaties die het belangrijkst zijn voor de verkoopconversie.

Als u gebruik maakt van aanbiedingstools van derden, zullen we u ook laten zien welke specificaties essentieel zijn voor de verkoopconversie en de zichtbaarheid in zoekopdrachten. We werken samen met externe providers om deze informatie in hun tools weer te geven.

Een herinnering aan de vereisten voor specificaties die ingaan in juni

We hanteren een gefaseerde aanpak om het u gemakkelijker te maken zich aan te passen. Vanaf 3 juni starten we met Kleding & accessoires. Deze vereiste geldt voor alle nieuwe en herziene aanbiedingen. Zonder deze specificaties zullen de aanbiedingen niet in werking treden. We raden u wel aan om deze specificaties waar mogelijk toe te voegen aan bestaande aanbiedingen, zodat u geen views en potentiële verkopen misloopt.

 

Houd er rekening mee sommige benamingen kunnen verschillen omdat we momenteel de zoekopdrachten op eBay op elkaar afstemmen. Als u aanbiedingen plaatst in deze rubrieken, moet deze specificaties invullen. Anders zullen de aanbiedingen niet worden gepubliceerd en niet opnieuw worden aangeboden.

 

Klik hier om de vereisten van juni te downloaden. 

Vereisten met betrekking tot Specificaties in Huis en tuin

Vanaf juni zullen we specificaties aanbevelen voor het verkopen in Huis en tuin in volgende rubrieken:

Rubriek

Subrubriek

Huishouden & Electro

Verwarming, Airco, Ventilatie

Huishouden & Electro

Huishouden, Poetsen, Strijken

Huis & Decor

Keuken & Eetkamer

Huis & Decor

Inrichting & Design

Huis & Decor

Verlichting

Huis & Decor

Feesten & gelegenheden

Huis & Decor

Klokken

Huis & Decor

Slaapkamer & Beddengoed

Huis & Decor

Huwelijk

Huis & Decor

Meubels

Huis & Decor

Huishoudproducten

Huis & Decor

Opbergsystemen

Huis & Decor

Tapijten & Vloerbekleding

Wijn & Gastronomie

Wijn, bier, sterkedrank

Wijn & Gastronomie

Voor de fijnproever

Wijn & Gastronomie

 Voor De Sommelier

Wij raden ten zeerste aan om deze specificaties aan uw aanbiedingen toe te voegen, omdat ze van vitaal belang zijn voor de verkoop.

Om te profiteren van de aanbiedingsgegevens die beter zijn afgestemd op de zoekopdrachten van uw kopers, moet u uw bestaande aanbiedingen bijwerken en nieuwe aanbiedingen aanvullen met deze Specificaties.

Plannen voor de toekomst

Later in het jaar zullen we meer specificaties vereisen in de rubrieken Huis en Decor, Kleding en accessoires en Beeld & Geluid. We laten u dit voor de bewuste datum weten. U zult minstens 8 weken van tevoren bericht krijgen, zodat u zich kunt voorbereiden.

Onze voortdurende analyse van zoekfilters zal bepalen welke specificaties u zult moeten verstrekken. We weten dat het meer tijd kost om gedetailleerde informatie te verstrekken voor uw aanbiedingen, maar we zijn ervan overtuigd dat de voordelen voor u op eBay en daarbuiten dit waard zijn. Bedankt voor uw medewerking.

Help onze content verbeteren met feedback

Uw feedback is belangrijk voor ons!
U kunt ons helpen ons nieuws voor verkopers te verbeteren door onze enquête in te vullen.