Opgeven van een onjuiste objectlocatie

Het is belangrijk dat verkopers de locatie van hun objecten nauwkeurig vermelden zodat kopers de zoekfilters van eBay kunnen gebruiken om aanbiedingen correct te selecteren op basis van locatie. Wanneer dit niet gebeurt, leidt dit tot een oneerlijke handelsplaats voor verkopers en teleurstelling bij de kopers. 

De wijziging houdt in dat alle verkopers nu verplicht zijn om een postdienst te selecteren die past bij de locatie van het object. Verkopers kunnen nu geen nieuwe aanbiedingen aanmaken of aanbiedingen herzien waarvan de objectlocatie en de postdienst niet bij elkaar passen. Bovendien zullen Geldig tot geannuleerd-aanbiedingen niet worden vernieuwd en in juni vervallen.
 

Aangepaste bestelnummers

Vanaf de zomer van 2019 introduceren we een gebruiksvriendelijker bestelnummerformaat dan het formaat dat we in onze huidige API’s gebruiken. Aan elke transactie op eBay is een nieuw bestelnummer gekoppeld, dat de koper zal zien. De nieuwe bestelnummers volgen de transactie door het hele proces van u naar de koper en maken het eenvoudig voor u en uw kopers:


●    Het nieuwe nummer zal uniek zijn voor alle gebruikers en locaties
●    Het zal kopers en verkopers helpen om hun bestellingen te volgen
●    Het zal voor minstens 7 jaar uniek zijn  
●    Het zal de Customer Support voor kopers en verkopers versnellen 


De nieuwe bestelnummers zullen verschijnen in het gedeelte "bestellingsgegevens" van de pagina Bestellingsgegevens bekijken en in rapporten, e-mails, API's, posttransactiegegevens en andere locaties zodat u uw bestellingen efficiënt kunt volgen en beheren. 
We zullen het bijgewerkte bestelnummerformaat in de nieuwe versie van onze API's ondersteunen en blijven de bestelnummers in onze huidige API ondersteunen voor compatibiliteit met terugwerkende kracht. Verkopers en ontwikkelaars zullen moeten upgraden naar de nieuwe versie van onze API's om het nieuwe bestelnummerformaat te gebruiken en zich aan te passen aan details die in de gebruikersomgeving zullen worden weergegeven. In de gebruikersomgeving en in de nieuwe versie van de API's zult u dezelfde informatie zien die kopers zien op hun e-mailbevestigingen en in andere plekken. 
 

Help onze content verbeteren met feedback

Uw feedback is belangrijk voor ons!

U kunt ons helpen ons nieuws voor verkopers te verbeteren door onze enquête in te vullen.